onsdag 29 december 2010

H&M vårkatalog ;0)

Idag damp H&M:s tjocka & härliga vårkatalog ner i min brevlåda & jag har redan sett många saker jag kan tänka mig, både till mig & Nellie! Får nog sätta ett tak, jag behöver ju egentligen en helt ny garderob men "Rom byggdes inte på en dag"! Dessutom har jag 8 kg till att gå ned, men något i stl M ska nog kunna slinka ner ;0) Härligt att få vårkänslor mitt i meterhöga snövallar & -6 grader, det behövs!

Idag har vi träffats i mammagruppen, alltid lika trevligt! Tyvärr (för min del) så börjar många arbeta under våren så det blir allt lite ensamt för Nellie sen, men vi får väl börja gå på någon aktivitet, babysimma lite & gå på babycafé & leka i bollhav! Och så har vi ju hela den långa, sköna sommaren, den ser vi fram emot ;0) Även om jag gissar att jag inte lär sitta ner så jättemycket?! Men det sägs ju att brännan blir jämnare om man rör på sig, ha ha. OCH dessutom ska jag för första gången på många år, gå med stolt huvud & hyfsad figur på stranden, SÅ SKÖNT! Beach 2011, jag är redo ;0)

Om vi fortsätter blicka framåt, men inte riktigt så långt, fyller ju vår lilla prinsessa 1 år om ca en vecka! Vi har bestämt oss för att ha endast släktkalas, Nellie är för liten för barnkalas, tycker vi. Och trots att vi bara bjudit närmsta släkten blir vi 25 pers om alla kommer, trångt, men finns det hjärterum så... Eller vad de nu säger ;0) På önskelistan finns mest Brio, de har så mycket bra saker! Själv har vi köpt en bultbräda & magnetiska klossar samt en sångpåse med sydda figurer. Man tar upp en figur & så ska man sjunga en sång om den figuren, pedagogiskt, kul & en så enkel idé egentligen! Dessutom kommer hon få en lekmatta av oss, men det är mest så att hon ska slippa frysa om rumpan, vi har det rätt dragigt på golvet ;0)

Och när vi ändå pratar om födelsedagar & vårkänslor så kommer här mitt bidrag till Top Tip Tuesday utmaning "embellishments" fritt översatt till dekorationer samt till Papertake weekly "Be thankful ;0)Spring is in the air?! Well almost...


A card made in springcolours at least! The stamp is from
the latest Magnolia kit.


Painted in pale turqouise with pink dots added ;0)


365 days to be thankful for but a special day to celebrate!


A flower I made myself with the instructions from one
of Magnolia´s magazines.


Ribbons! A great tip what you can do with
all the small ribbons you have left ;0)


Flags (of course!)


All the layers! Papers are thorn with
Making memories edge scraper!

Nu vaknar snart min lilla älskling! Ikväll ska jag på Viktväktarna, sedan ska jag unna mig lite chokladpudding med vispgrädde! Varje onsdag efter vägningen har jag fri matkväll, för att "lätta lite på trycket" ha ha ha.
och så ska jag lägga in alla utmaningsbloggar i ett Word-dokument med fina spalter med Namn, vilken veckodag utmaningarna börjar & slutar, om vinnarna dras med Random.org eller man vinner på sin skicklighet mm. Jag måste definitivt ha för lite att göra, ha ha. Imorgon kommer årets summering av vad jag är mest nöjd med bland alla mina kort, foto mm. Ses då, kram!

5 kommentarer:

Anne sa...

What a cute Tilda card, love those flags!
Phindys Place has a Thank You challenge running too at the moment, do please pop by and enter:)
Happy New Year
Anne
x

Mervi sa...

Så vackert! Bedårande, oi.
Tack för att du deltog i Papertake Weekly.
Jag följ dig nu!
Gott Nytt år;-))m

Cor* sa...

ooooooo all the details are fabulous. Sorry if I missed it but is that a 'mini'! Perfectly done from the stitching to the ribbon edges, to the flower and ooooo all those layers are spectacular! Thank you for Being Thankful with our special team of designers this week at the Papertake Weekly Challenge! Happy New Year! Corry (GDT)

Mel sa...

Hello your card is just stunning. Can I ask are the flags a die or did you cut them yourself? Mel x

Sharon Caudle sa...

Oh my gosh, this is soooo adorably cute!!! I love this new image and your card is fantastic! Thanks so much for joining us at Papertake Weekly, and hope you join us again next week! Happy New Year!
hugs, Sharon