fredag 17 december 2010

Härligt med fredag, eller hur?

Hej allihopa!

Allt bra därute? Här är allt finfint!

Ännu en skön nattsömn & en förmiddagsvila som gick betydligt bättre idag! Annica = lycklig mamma ;0) Och så är det ju fredag, hur skönt är inte det? En helt orörd helg framför en, men visst, en del saker att fixa! Sambon ska BÖRJA handla sina julklappar, jag ska fixa mina sista & sen kanske vi även hinner med julklappsinslagning med lack & rim... Jag har inte rimmat i år, känns faktiskt lite vemodigt... Så nästa år ska jag göra tags med plats för rim ;0) Har räknat ihop julklapparna & det är nytt rekord, både pris- & mängdmässigt! Men det är ju så kul att försöka hitta saker folk behöver men inte visste om själv! Eller som de nämnde i april & sen glömt.

Den enda vi har försökt hålla nere inköpen till är Nellie så det blir en Brio-figur & lite Duplo. För det första kommer hon säkert uppskatta pappret mer & för det andra har hon ju ett ganska litet rum så vi får inte plats med massa stora saker. Det är svårt att hålla i tyglarna, hur gör ni andra? Vet en arbetskamrat som låter barnen själv sortera sina leksaker & det de inte vill ha mer säljs på loppis & för den summan får de köpa valfri ny leksak. Ett bra kretslopp, tycker jag ;0)

Ikväll är det fredagsmys med tacos (men inte Idol!) & svärföräldrarna hade lite Nellie-abstinens så de kommer hit ;0) Annars är helgen lugn, vi har ställt in en middag imorgon kväll, vill få rätt på Nellies sovvanor helt innan vi börjar med "borta-sovningar". Det räcker ju med julhelgen där vi ska fira jul på Lille julafton (med Niklas familj), Julafton (med min familj) & annandag jul (med kalkonmiddag hos min släkt). Det blir en tuff prövning, men samtidigt intressant att se hur det kommer gå. Enligt Anna Wahlgren är metoden inte platsbunden, det kvittar vem som lägger dem & var, det är tiden som avgör. Spännande!

Dagens kort är ett rosa vinterkort! Det är med i Totally Tilda:s utmaning där orden "love/special" samt hjärtan skulle vara med. Så här blev mitt:Pretty in pink, dedicated to my daughter ;0)

One of Magnolia´s wonderful Christmas stamps!
Papers from Webster´s, the ribbon is from the boquet I received
after my daughter´s birth ;0)

Painted with watercolour on 300 gr paper.

Lovely ribbon tied to a bow.

Hearts and a small angel.

Decorated with GlitterStickles Diamond ;0)

And some flowers!
Nu ska jag buda på Tradera, en Odd Molly blus jag vill ha! Typ halva priset mot butik, det gillar vi! Håll tummarna för mig (& att priset inte blir för högt!) Och ha en mysig fredag ;0)

5 kommentarer:

Pernilla ~Pillan~ sa...

Jättesött kort! Så färgrikt! Iden m kretslopper m leksakerna tycker jag låter väldigt vettigt. Vet barn som får så mkt på jul så de inte orkar öppna paketen..och det är skrämmande. Kram

Roberta Laliberte sa...

WOW! Beautiful! I love your colors and the hearts and everything!

xoxoxox

Mandy sa...

Annika your card is absolutely gorgeous, so many beautiful details and it's so pretty.
Thanks for joining us at Totally Tilda
hugs Mandy xx

Christine sa...

Gorgeous Tilda creation beautiful DP's ribbon & images are gorgeous Love this Tilda image...thanks for sharing & joining us at Totally Tilda chall.


smiles Christine xx

Lori sa...

Oh my wow wow wow, this card is magical, I just adore it, I have become a follower can't wait to see more Tilda creations! Thanks so much for joining us at Totally Tilda, don't forget to pop back and join in our new challenge on Sunday!