torsdag 10 december 2009

2 veckor till julafton ;0)

Ja, nu stressade jag väl upp er ordentligt, hi hi. Men jag blev inte så lugn själv, kan jag trösta er med. Halvvägs med julklapparna, ska in till stan nästa vecka & bli färdig, hade jag tänkt! Men jag får nog också börja inse att pyret kanske inte stannar ända till den 2 januari, har haft mycket sammandragningar idag, kan ju betyda något eller inget... Men att jag inte bör vänta med julklapparna till den 23:e är ju en sak som är säker ;0)

Idag har vi varit på kommunen & skrivit under faderskapsintyg så nu är sambon officiellt ansvarig ;0) Trodde det skulle bli lite utfrågning men vi hann knappt mumla IVF så var det klart!

Och imorgon är det min sista dag på jobb, ska bli skönt att gå hemma & bara boa en massa, bl a kommer nog barnrummet vara klart för möblering i helgen, härligt! Då kommer äntligen ovanvåningen vara städad & sorterad, kanske t o m kan smyga in någon tomte till ;0)

Dagens lucka är 2 nygjorda kort, inga tomtar men en liten bakandes flicka bl a!

Med recept på pepparkakor blir detta även ett användbart kort! Men är inte riktigt kompis med recept-stämpeln, kan man önska av tomten att det blir tvärtom nästa år, man stämplar texten istället?!

Är det kanske lussebullar hon bakar? Jag vet åtminstone att jag får baka en omgång till, med en gravid som äter på dagarna & en sambo som äter på nätterna går det åt många ;0)

Och så en liten flicka som är ute & handlar julklappar, passande för dagens inlägg.
Har även stämplat en liten hälsning på bandet.

Massa glitter (eller kanske snö?) på sig & så lite 3D-lack på sigillet.

Nu ska jag upp & glutta på sambon som lackar golvet, sen blir det bedtajm med en julig, norsk tidning; Vakre hjem! För er shabby chicare, finns på pressbyrån & har en härligt ruffig stil!

2 kommentarer:

Marie Wisén sa...

Att stämpla texten istället står även på min önskelista till nästa år. :)

Vilka fina färger du använt på husen, rött runt fönstren, jätte snyggt!

Kram Marie ps var rädd om magen ds

Mallin sa...

såå snyggt du pysslar !!