fredag 18 december 2009

Bakom lucka 18...

bjudes det idag på lite julpyssel & babysaker!

Vi börjar med bokstäver från Panduro som målats röda. Kan bara le lite extra, för min bloggvän Scrapkatten har samma bokstäver på sin blogg ;0) Så vi utgår från att de är mycket populära! Mina bokstäver pryder väggen bakom spisen (när vi inte lagar mat förstås).

Lite vitchalkade för att se slitna & kanske lite snöiga ut?Och så måste jag bara visa vår fina barnvagn, saker blev mycket verkliga när vi hämtade den! Nöjda är vi, den är lagom stor & gillade den sandbeiga färgen! Men vi får nog pimpa den lite mer i rosa, annars kan väl ingen ana att det är en flicka?!

Från sidan! Notera de små, svängbara hjulen, undrar hur de funkar med 2 dm snö? Men det har vi ju en vecka vart tredje år så...

Inuti har den tyg med grodor på! Mobilen är Pingu & musen en Dinglis från Teddykompaniet. Men han blir kanske utbytt mot en rosa?

Dagens stora aktivitet har varit att lämna tillbaka en hyr-DVD & handla några småsaker i barnaffären på byn. Jag kan ärligt erkänna att tempot numera är på noll, även om jag idag skyller på snön, lite svår att traska i, men underbar att titta på ;0)

Nu ska vi kolla på Kingdom heaven, ha det så nice ;0)

2 kommentarer:

Anna sa...

Gud vilken fin vagn. Ser liten och nett ut för att vara en emmaljunga. Den måste jag kolla in..
Vi ses på onsdag.
Massa kramar Anna

Erica sa...

Vilken fin barnvagn, ser smidig ut för att vara en kombi(?)vagn, annat än vår Brio från 2004. Vi får inte ens in den i vår nya(gamla) bil.

Bokstäverna var jättefina VITchalkade! Det tänkte jag inte ens på.. har ju svart på mina. Det vita får mig att tänka på snö, vilket vi har massor av här... många, många fler veckor än en per år, men så bor jag ju också "några" mil (host) norrut än dig.. ;-)

Ha en fin helg.

Kram, Erica