tisdag 15 december 2009

9 dagar kvar till jul...

och X dagar till förlossningen! Idag var jag på MVC & mitt blodtryck hade gått upp, tröttheten i svanken var lovandes & pyret ligger lååångt ner, alla tecken på att förlossningen börjar närma sig ;0) Jag vill inte övertolka men kändes bra att allt går åt rätt håll!

En annan sak som känns bra är snöstormen som river utanför vårt fönster, hoppas hoppas hoppas det får ligga ett tag, men är kring noll grader så det blir troligen som det brukar, slask inom ett dygn... Ibland skulle jag kunna tänka mig flytta norrut för att få riktigt härliga vintrar med massa snö & utomhusaktiviteter! Här i Skåne är vi lite som björnar, går i ide istället, för att slippa blåst, regn & slask ;0)

Idag blir det ett litet kort med en riktigt gammal Magnolia-stämpel ;0) Texten är Thickers & snöstjärnor & hjärtpapper Panduro.


Lilla tösen har fått söta prickar på klänningen ;0)

Imorgon ska vi hämta barnvagnen, så kul! Men det mest spännande är väl hur jag ska få upp den för yttertrappan & var den ska få plats att stå, hi hi.

Ha en mysig kväll, tjingeling!

2 kommentarer:

Marie Wisén sa...

Hej!
Var rädd om dig!!!

Kram Marie
Besök gärna min blogg och se min yngsta son... ;)

Erica sa...

Vad spännande, låter som om förlossningen närmar sig.. kanske en julklapp ändå.. världens bästa i sådanna fall!! :-)

Här i norra riket, i alla fall hos mig, är det 11 minusgrader och det snöar och snöar!! MYSIGT! Helt klart lättare att klara av vintern då, slask är ingen favorit, då kan man inte göra någonting.. tänker på utelekar med barnen framför allt.

Kortet är ljuvligt! Gjorde mitt sista julkort igår och idag blir det till att posta, "sista dagen" idag!!

Ha det bra!

Kram, Erica