söndag 6 december 2009

2:a advent & lucka 6!

Ja, tänk att det redan är advent igen? Man hinner knappt med & jag har börjat stressa lite inför julklappshandlingen, har inte hänt så mycket de sista veckorna... Men listorna är insamlade så det ska nog fixa sig!

Något som igår inte fixade sig var våra datorer... Vi har fått något virus & även vår externa hårddisk (med alla mina foton) har blivit smittad... Jag hoppas kunna lösa mina inlägg ändå, datorerna är redan inlämnade till farbror doktorn & vi hoppas det var ett milt virus som bara behöver elimineras... Usch vad jag avskyr sånt skräp! Lite sjukt är att mindre antivirusföretag själv tillverkar virus, som de sprider & sedan rekommenderas man köpa deras svindyra antivirus-program, fult fult fult, sa moraltanten :0(

Men nu till något roligare, nämligen dagens bilder! Idag blir det fina ljuskoppar som man enkelt tillverkar själv, transparent papper, lim, spets & ett bokmärke är allt man behöver!

Små änglalyktor som lyser upp i mörkret...

Så här fina är de tända!

Och så måste jag visa ännu ett blomsterarrangemang, har bundit mossa om hela rotsystemet & roten så att det blir en rund kula. Band om & genomskinlig skål & vips är det färdigt! En liten domherre, inköpt på Fredriksdal, får pryda arrangemanget, ja, åtminstone en 20 minuter innan katterna attackerar ;0)

Nu ska jag titta på skidskytte & värma upp inför glöggmys ikväll, ha en mysig 2:a advent ;0)

1 kommentar:

Marie Wisén sa...

Underbara ljuslyktor....jag har massor av vellum. måste prova bums!!!

Tack för tippset!

Kram Marie