torsdag 24 december 2009

Julaftonsmorgonstund...

har guld i mun ;0) Vi sitter just nu & äter en god frukost med kaminen tänd & nyöppnade julklappar från strumpan! Sambon fick bl a strumpor med Kizz på & jag har förärats en plansch med Robert Patttinson (Edward Cullen i Twilight), klockrent, hi hi.

Igår var vi hos kompisar & hade mysig uppesittarkväll (& ja, det spelades Bingolotto). Trevligt med många skratt och gott grillat kött men alla var nog lite trötta, vi var hemma vid 24, lagom kväll för en höggravid (vars fötter & händer igår beslöt sig för att svullna, ser ut som en elefant...)

Nu ska vi fortsätta julmyset men först är det några tomtar som vill hälsa ;0)


Och så visar jag faktiskt en bild på mig & magen, från i måndags, den enda bilden under min graviditet där jag inte har mysbrallor! Magen är nu hård som en sten & jag räknar nu dagarna som är kvar ;0) Men hon får stanna kvar idag, vill hinna äta god mat, se Kalle & öppna klapparna!

Det var allt för idag så...från oss alla till er alla, en riktigt God Jul!

3 kommentarer:

papirdilla sa...

Ønsker deg en riktig god jul. Og lykke til med forestående fødsel. Det er så spennende å følge med i bloggen din:)

Juleklem fra Hanne

Marie Wisén sa...

God fortättning på julen!
Var rädd om dig, hur är det med händeroch fötter idag?

Kram Marie

Anonym sa...

Hej!

Din mage är ytterst klädsam och din lilla prinsessa kommer få det finaste rummet...! Hon har ju ett drömrum, eller är det mammas dröm kanske? Inbillar mig att de första 5 åren så köper man saker till sina barn som man själv vill att de ska ha...

Kram

//Malin