lördag 5 december 2009

5:e luckan & babyförberedelser!

Dagens aktiviteter har gått i effektivitetens tecken, bl a har sambon & snäll svärfar satt upp takspotar & nya strömbrytare på hela ovanvåningen & imorgon kommer taklisterna upp i barnrummet. Sen ska bara golvet lackas & vi hoppas kunna inreda nästa helg, ska bli så kul! Och det lugnar nerverna lite, är ju inte så långt kvar nu...

Själv har jag, med samma tanke i bakhuvudet, tvättat babykläder och börjat packa BB-väskan. Någon form av boande gjorde även att jag städade hela skafferiet & nedanvåningen kl.07.15 imorse & därefter sorterade alla mina inredningstidningar i nyinköpta tidsskriftsamlare... ;0) Hm, kanske inte gör något om man går 3 v över tiden, lär vara extremt välsorterat & städat här hemma då, hi hi.

Dagens julinspiration är två julkort i rött & grönt med söta Magnolior!

Favoritpappret, papperssnöstjärnor & fint bomullsband

Närbild på lilla Magnolia-flickan

Uppstämplade paket, organzaband & glittrande blommor

Flicka nummer 2

Och så lite 3D-lack på lacksigillen

Nu ska vi gotta oss med lite glass & dansbandskampen, hörs imorgon ;0)

Och ja just, det, vi välkomnar ju en liten flicka till världen, våra kompisar blev föräldrar i eftermiddags till lilla Tyra, stort grattis!

2 kommentarer:

Erica sa...

Vad trevligt med din advenskalender, nya inlägg varje dag!! Helmysigt julkort, syns att det är ett "Änglahus-kort".
Gör mina ramar i Photoshop CS2, men det går såklart i tidigare versioner också. Elements har jag aldrig jobbat med, så det kan jag inte uttala mig om. Det är alltså penslar, "brushes" (stavade jag rätt nu?) som jag laddat hem från nätet som utgör grunden till ramarna. Finns även färdiga ramar, men dessa har jag inte kunskap om ännu.. tycker dock att det är jättekul att göra ramar själv, även om det tar lite tid...

Kram, Erica

Petraso sa...

Guuuuuuuuuuuuuuu Va fina saker som kom i paketet Kommer bilder i min blogg snart på Dom!! Miljoners tack och Grymt snygga änglahus kort!!!!!