söndag 2 januari 2011

Idag har det inte gjorts många knop...

Butiken vi skulle till hade stängt idag så då skippade vi även de andra ärenden vi hade tänkt att göra. Därför har det blivit en lugn dag utan större aktiviteter, vi har handlat lite mat & gått en promenad, sambon har tittat lite på Skånecupen i fotboll & så har vi sett någon farsartad dokusåpa på TV..! En perfekt söndag med andra ord ;0) Ikväll blir det köttbullar med kokt potatis & brunsås, även det en söndagsklassiker & det är ungefär alla planer för kvällen!

Igår kom mina föräldrar på besök. Vi åt middag; tacos, sedan lekte & busade vi med Nellie & som hon höll hov! Hon gick med gåvagnen, rev ut alla sina leksaker, visade sina julklappar & åkte brandbil! Sen busade hon runt soffbordet otaliga varv & försökte ta allt som stod på bordet..! Och så pussades & kramades hon hela tiden, sötnosen! Men det tog på krafterna för när mamma & pappa åkt hem satt hon i mitt knä, helt slut. När vi la henne låg hon & jollrade lite olika läten, sen slocknade hon som ett ljus på fem röda. Det är ansträngande att vara i centrum ;0)

Något som inte varit i centrum på ett tag är Nellies sömn. Hon sover hela nätterna nu för tiden & bråkar väldigt liten under vilorna, därför har jag inte skrivit så mycket utan mer börjat leva igen, hi hi. Men att vi är tacksamma föräldrar går nog inte att ta miste på! Och om två veckor ska hon sova borta sin första natt, det hoppas vi kommer att gå alldeles lysande! ;0)

Något annat som lyser nu är min berömda otålighet för jag väntar bara på Magnolias fina vårkollektion, kom NU ;0) Har använt lite gamla motiv men är givetvis så otålig man nånsin kan bli! Ska även beställa lite nya Lili of the Valley-stämplar, ursöta motiv, en av få märken som jag tilltalas lika mycket av som Magnolia! Och det är inte illa när man är en kräsen liten kreatör som jag ;0)

Dagens kort kommer just från vårens kollektion! Den stämpeln jag gillade minst men han blev fin ändå, hi hi.
Han är med i utmaningen "Thank you/Giving thanks" hos CupcakeCute Card Thursday & Phindys place. Här kommer mitt bidrag!


Edvin giving thanks!
Papers from Sassafras & MME.

Painted in pale turqouise & brown.

Some buttons & ribbons!

Tack = thanks!

Two tags that you can...

...pull out! On the first it says: "Thanks for helping me with" &
one the other one you can write your reason for giving thanks ;0)

You can also pull a flat gift in, why not tickets for a movie?!
Nu ska vår lilla solstråle vakna & sen är ruljangsen i full gång igen ;0) Ha en härlig söndagskväll!

5 kommentarer:

Mel sa...

A great card ~ Mel

Lynda Nielsen sa...

OH MY GOODNESS... this is absolutely beautiful. Edwin is just so handsome isn't he? I love your choice of colors, and all the elements you've added to make this card Spectacular.
Thanks for joining us for the Phindy's Place Challenge this week. We hope to see you again.
Hugs,
Lynda

Anne sa...

What a lovely card, great colour choice for an Edwin card.

Thank you for joining us and taking the Phindy’s Place Challenge, do hope you’ll join us again this Friday for our first challenge of 2011!
Hugs
Anne

Tammy sa...

Totally love this card!! Your coloring is fabulous and I really love the colors!!

Thank you for playing along with us at Phindy's Place and hope to see you again!! :)

Vanja sa...

Fantastic card! I love all the details.
Thank you for joining us at CCT! :)

Hugs, Vanja