torsdag 6 januari 2011

Viktväktarna & badsäsong!

Idag var det egentligen tänkt att jag skulle gå en långpromenad med en kompis men efter en titt ut genom fönstret var det bara att konstatera att snön än en gång fick bestämma & promenaden blev inställd... Trist, såg verkligen fram emot motionen & det trevliga sällskapet men när det vräker ner är det bara att rätta sig i ledet ;0)

Så efter lite undanplockning av tomtar & julpynt bestämde jag & sambon att vi ändå skulle hitta på något, så nu blir det en liten badtur på Oxievångsbadet där Nellie babysimmade. Ska bli kul att se om hon kommer ihåg något av kursen? Ev ska vi gå på babysim igen, står just nu i kö för en plats på babysimmet som börjar på måndag, hoppas vi kommer med!

Dagens kort är med i utmaningen hos Friday sketchers som hade en skiss jag följde & mitt bidrag blev så här:
Pale blue & creme with red accents! Papers from Maja design,
Heidi Grace & MME. Stamp from Hänglar & Stänglar.
 
Painted with watercolour on 300 gr paper.

And some embellishments, the hearts I cut by myself.

Home is where the heart is ;0)

Home sweet home!
Nu ska det packas badkläder, hm, var sjutton är min bikini? Och förresten, jag hade gått ner 4 hg när jag vägde mig igår på Viktväktarna, nu har jag gått ner totalt 13 kg! Det är jag SÅ nöjd med, efter nyår & allt. Har nu 1,3 kg till att klara mitt 4 veckors mål, men bara en vecka på mig, så då får jag nog lägga på ett extra kål! ;0) Ha en mysid torsdag i snöovädret, kram!

1 kommentar:

madde_misiu sa...

Bra jobbat med VV.Längtar tills på måndag när jag ska väga mig.Då e det exakt 1 vecka jag har vart igång