söndag 30 januari 2011

Snipp snapp snut...

...så tog även denna helgen slut! Går inte tiden lite väl fort?! Eller borde helgen vara 3 dagar istället?! Idag har vi i alla fall avverkat IKEA, tittat på de sista alternativen till badrumsmöbler & köpt lite småsaker; ljus, matta till Nellie, (äntligen fanns den inne!), en ny stekpanna & ett sorteringskärl, inte så roliga men väl behövliga saker! Dessutom gick vi på Bauhaus & har ev hittat vår duschkabin. Och när vi trodde att vi bara hade toalett & duschblandare kvar kom jag på att vi inte har tänkt på inredning såsom handdukshängare, toalettpappershållare med mera. Så nu försöker vi hitta en svart handdukstorkare samt en svart toalettpappershållare för att matcha mina krokar, inte det lättaste. Men är det någon som kan hitta det är det jag, som en sniffande beagle hittar jag allt på internet ha ha. Övning ger färdighet så att säga ;0)

The card below is my secon and final card as a guest-DT at Lovely Hänglar only! I really enjoyed it but it would have been difficult to be a permanent DT since Hänglar barely design any new stamps anymore. So two times was perfect ;0) The theme this time was springcolours! And here´s my contribution:I used pink, turqouise and a little bit green! With papers from
MME, Tilda, Pink paislee & Panduro.

The stamp is painted with watercolour on 300 gr
paper. I used VersaFine ink.

Embellishments!

And... Well I don´t know what this is but I´m not satisfied... I think
it destroyed my card actually... I failed. Sometime´s that happens!
 At least "Vårkänslor" means "Feelings of spring"
Nu ska jag blogga runt lite & sedan få min skönhetssömn ;0) Idag upptäckte vi förresten ännu en kindtand på Nellie, denna gång på övervåningen. Så vi får se hur natten blir, men Alvedon är given, om man säger så ;0)

1 kommentar:

Erica sa...

Badrumsrenovering är roligt, speciellt då det är klart... ;-) vi har nyligen renoverat vårat, stod utan bad/dusch-möjligheter i 9 veckor... och då har vi tre barn.. men vad säger man, hantverkare, de kommer och går som de vill tyvärr, vad de än lovar, det är vår erfarenhet. Och vi hade ingen möjlighet att göra jobbet själva. Nu har vi en liten toalett kvar att renovera, den gör vi själva, så länge man har en toalett i huset kan det få ta lite tid! Men först har vi ju 1500 andra projekt att avklara! ;-)) Tycker dina idéer lät jättefint, med det shackrutiga golvet osv.. vi körde väldigt klassiskt, grått golv och vita väggar, väldigt nöjda med resultatet.

Ha en fin vecka! Kram, Erica