onsdag 12 januari 2011

Sitter just nu & ser...

... en fim på TV400 som heter "the Core". Den handlar om att jordens inre kärna slutar snurra & alla dess följder. En riktig undergångsfilm med andra ord. Just då ter sig alla ens små problem mycket små, men å andra sidan är det svårt att leva som om varje dag vore den sista ;0) Vad hade man gjort sin sista dag? Mitt svar är att vara med nära & kära, inget annat räknas! Inte ens stämplar hi hi.

Idag har vi varit & badat, mysigt! Nellie är fortfarande lite reserverad med vatten, helst skulle hon bara vilja vara i min famn & leka med en badanka, hi hi. Men hon utstår tappert att flyta på rygg, dyka & "simma". En halvtimme är dock tillräckligt, sen blev det torkning i bastun & hemfärd. Och eftermiddagsvilan sov vi båda gott ;0)

Dagens kort är med i två utmaningar, Friday sketchers som har en skiss att arbeta efter & Just Magnolia som har "Anything goes with buttons". De har dessutom nu även tillåtit Hänglar i sin blogg så en sådan fick vara med på kortet! Här kommer mitt bidrag ;0)



One of my favourite Hänglarstamps, still going strong ;0)



Papers from Prima, Forma hantverk, MME etc.
 

I painted her with watercolour on 300 gr paper, as always ;0)

Buttons with floss!


The white flower is from Magnolia, the other ones I don´t know ;0)


Happy Birthday in swedish!
 Idag var det vägning på Viktväktarna, jag hade tyvätt gått upp 3 hg så det blir till att ta nya tag till nästa vecka! Tråkigt men det är sånt som händer, jag får se till helheten istället & fortsätta därifrån! (Annica peppar sig själv fast hon är förbannad, hi hi) Nu ska jag se färdigt filmen & sen nanna kudden, natti natti!

2 kommentarer:

Jane sa...

This is stunning!!! Love the colours and all your amazing details - the cute ladybirds especially! thanks for joining us at Just Magolia! hugs, Jane x

Kathy sa...

Oh this is just adorable!! I love these hAnglar images and all your details are fabulous! Beautiful mix of colors too!
Thanks so much for playing along with us at Just Magnolia!
:)Kathy